Szülők Háza Család Elismerések

A Szülők Háza Család, illetve a Program alapítója Regős Judit számos elismerést kapott, többek között:

2023 Társadalmi Innovációs Díj Különdíj

A Szülők Háza Közhasznú Alapítvány kapta a Kulturális és Innovációs Minisztérium által idén első alkalommal odaítélt, Csák János Miniszter Úr által adományozott Társadalmi Innovációs Díj Különdíját. Az Alapítvány „a kulturális és mentálhigiénés családtámogatási program felépítésére irányuló innovatív ötlet kifejlesztése és megvalósítása elismeréseként” kapta a Társadalmi Innovációs Díj különdíját. A Szülők Házának a várandósság idejétől a gyermekek felnőtté válásáig minden életszakaszra van átadható programeleme. Az egész családot komplexen, egységként segítik, családi bölcsődékkel, fejlesztéssel, képzéssel, mentális és lelki támogatással, emellett a hátrányos helyzetű családok, fiatalok támogatására is van megoldás.

2022 ENSZ konzultatív státusz

Szülők Háza Közhasznú Alapítvány felvételt nyert civil szervezetként az ENSZ ECOSOC- ba, amelynek 193 ország a tagja. A bizottsági tagság felhatalmazást ad arra, hogy az adott szervezet részt vegyen az ENSZ népjóléti stratégiájának kialakításában, különösen a nők, gyermekek és családok védelmének tekintetében. Az alapítványnak lehetősége van önálló beadványokat kezdeményezni az ENSZ szervezetében, valamint részt vehet az ENSZ ülésein, és önálló eseményeket is szervezhet. Továbbá lehetőség nyílik nemzetközi projektekben képviseltetnie magát, ezzel is hozzájárulva a hazai jógyakorlatok terjesztéséhez.

2018 Pro Familiis díj – a családokért végzett szakmai munkáért

Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnök asszonya 2018-ban átvehette az elmúlt évek során végzett kiemelkedő szakmai tevékenységét elismerő Pro Familiis díjat

2016 és 2022 Családbarát Munkahely díj

A Családbarát Védjegy jogosultjai sok mindenre kiterjedő audit folyamaton keresztül lettek érdemesek a Védjegy használatára.

Alapítványunk természetesen nem is működhetne másképp, hiszen  kedvezményezettjeink a családok és azok a gyerekek, akik nem nőhetnek fel családban, ugyanebben a szellemben foglalkoztatjuk munkavállalóinkat, mert számunkra tényleg első a család. Ezt most már Védjegy is bizonyítja. Köszönjük

2012 Eurofound Best Practice minősítés 

A Szülők Háza egy nemzetközileg is elismert szülőtámogató módszertan, amelyet az Európai Unió Eurofound Alapítványa Best Practice elismeréssel díjazott.

2009 „Főállású angyal”, Többet Érsz Program győztese

Regős Judit 2009-ben a Vodafone Magyarország „Többet érsz” programjának győzteseként, „Legyen neked is játszóházad!” programjával elnyerte a Főállású Angyal címet.

2008 „Családbarát médiáért” díj

A Családbarát Médiáért díjat 2008-ban programvezetőnk, Regős Judit nyerte el „Konfliktusok a szülők között” című írásáért.