A Szülők Háza Családban bővítettük az elérhető programjaink repertoárját, hogy még többet segíthessünk!

Új fejlesztő programmal bővült a Szülők Háza Család Bölcsőde hálózatunk, ezen kívül megnyitotta a kapuit a külön a fejlesztésre specializálódott Kamaraerdei Fejlesztő központ.

Lássuk, hogy mit is jelent ez?

Az új program alapján minden Szülők Háza Család bölcsődéjébe beiratkozó gyermek 20.000 Forint értékű, Longitudinális Komplex Diagnosztikai neuro-szenzomotoros vizsgálatot kap ajándékba, amely vizsgálat segítségével a kedves szülő informálódhat gyermeke aktuális idegrendszeri érettségéről. Az eredmény kiértékelése után lehetőség van a szülőnek és a terapeutáknak megbeszélni az esetlegesen szükséges további lehetőségeket a gyermek egészséges fejlődése érdekében.

Lehetőséget teremtünk arra, hogy bármilyen fejlesztő terápiára is legyen szüksége a gyermeknek az a Szülők Háza Családon belül elérhető legyen és kényelmesen a gyermek biztonsági zónáján belül – a bölcsődében a már a jól ismert kisgyermek nevelőkkel együtt a gyermek rendelkezésére áll. A Szülők Háza Család egységeiben a terápiák és fejlesztések holisztikus szemléletben zajlanak és a családot egységként kezeljük.
Nem csupán a gyermekkel foglalkozunk, hanem a gyermek egész hátterével. A szülőket folyamatosan bevonjuk a terápiás foglalkozásba, mindenről konzultálunk és rendszeres a kapcsolattartás is. A családoknak a terápia alatt lehetőségük nyílik minden hónapban egy már előre egyeztetett időpontban konzultálni a terapeutával a gyermek fejlődéséről, tehát nem csak a terapeuta, de a gyermek legszűkebb környezete is együtt dolgozhat a sikerért.
Ezt megerősítve helyben, pszichológus és családsegítő támogatja majd a folyamatot a magasabb komplexitás érdekében.
A Szülők Házában dolgozó összes szakember folyamatosan együttműködik egymással, csapatmunkában egymás szaktudását kiegészítve törekednek a tökélestes állapot elérésére.
Bölcsődéink a mozgásterápia két lényeges elemével a TSMT terápiával és az úgynevezett Alapozó terápia lehetőségével, további kedvezményekkel várja a gyerekeket.