A Napközis táborunk következő állomása a Cirkuszi hét volt, melyre a a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány támogatása alatt álló ukrán gyerek is csatlakoztak.  A kommunikációt tolmács segítségével oldottuk meg. Hétfőn egy gyors ismerkedés után a szokásos hét indítóval kezdve csapatokat választottak a gyerekek, mivel most nagyobb volt a létszám 3 csapatot hoztak létre. Az Akrobaták, a Bohócok és a Szivárvány csapat mérte össze ügyességüket a hét folyamán. Elkészültek a csapatzászlók, a pont gyűjtő füzetek és természetesen mindegyik csapat bemutatkozott az általa létrehozott csapat indulóval, mesével vagy épp verssel. Remekül ment mindenkinek a csapat munka és a napvégére zsonglőr mutatványokat is gyakoroltak.

Kedden a gyerekek kreatív foglalkozáson elkészítették a cirkuszok szereplőit papírtányér, színespapírok és egyéb anyagok felhasználásával, ez után pedig egy szédületes akadályverseny következett, ahol kivétel nélkül mindenkiből előjött a versenyszellem. Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a játékot, és a feladatok végeztével a csapatok is összébb kovácsolódtak.

Szerda délelőtt a kvíz bűvöletében indult és a napközis tábor területén elrejtett cirkuszi kvíz kérdésekre kellett válaszolnia külön-külön a csapatoknak. Sok-sok lehetőséggel a pecsétszerzésre. Az ebéd utáni hűsítő jégrém és a legjobban várt medencézés megkoronázta a napot.

A hét legmelegebb napján, csütörtökön a gyerekek, akik azóta már kész kis artistává fejlődtek a medencében kezdték a napot, délután pedig egy bűvész látogatott el a táborba és érdekes produkciójával teljesen lekötötte a gyermekek figyelmét. Voltak, akik azonnal kedvet éreztek bűvészkedéshez és részt is vettek a produkcióban.

A búcsú napot, pénteken a kosárladba pályán zenés-táncos és sportos hangulatban töltöttük.  A pálya egyik felében sportos fealdatokban lehetett ügyeskedni pl.: kosárra dobás, bowling, míg a másik felében a táncoslábúak bontakozhattak ki. Közös kedvenc a limbózás és felejthetetlen koreográfiájú macarena. A pénteki eredményhirdetés váratlan eredménye a hármas holtverseny kialakulása volt. Nagyon jó hangulatban telt az egész hét, a gyerekek jól érezték magukat, a verseny eredményért kapott tábori csemege, az oklevél és a mindenkit ábrázoló csoportkép pedig emléket állított az együtt töltött időnek.