A shiatsu

A szó jelentése: ujj-nyomás – a hagyományos kínai orvoslásból eredő gyógymód.

Ez a masszázsfajta hatását alapvetően az energiavezetékekre, akupresszúrás pontokra, szövetekre gyakorolt nyomások révén fejti ki, illetve kimozgatásokkal, nyújtással, és más egyéb módszerekkel dolgozik.

Terápiás módszer, az Öt Elem tanával dolgozik, ahol minden elem kapcsolódik testi / lelki folyamatokhoz. Holisztikusan, test-lélek-szellem egységeként tekint az emberre. Ezért lehetséges általa többek között a stressz, a lelki eredetű kimerülés / feszültség, emésztési problémák oldása, de a testi traumák, sérülések megsegítése is.Rendezni képes gyengéd módszerekkel a csigolyák, a csípő és a keresztcsont elmozdulásait, ami oka lehet hát, kar,nyak és egyéb fájdalmaknak. Ennek jelentősége a mozgásszervi problémákon túl, hogy majd minden csigolya rendszerszinten is fontossággal bír, hiszen egy-egy szerv állapotát is mutatja, és kezelhető is általa.

 

Alapvető célja az energiaáramlás rendezése, a szervezet öngyógyító képességének megsegítése. Jelentősen segíthet akut panaszoknál is.

 

A kezelés 60 perces. Ruhában, talajra fektetett matracokon történik.

 

Általában javasolt három kezelést kapni, 1-max.3 hét elteltével, mert így jobban kifejtik a hatásukat, egymásra tudnak épülni. De egy kezelés is sokat segíthet. Havi 1 alkalommal javasolt karban tartó céllal azoknak, akiknek rendszeresen előjövő panaszaik vannak.A stresszoldásra egyéni, ki mennyire igényli a shiatsu szinte feszültségeket kioldó, jótékony, újraébresztő hatását.Életünkből az érintés, a segítő érintés gyakran hiányzik, általában keveset kapjuk vagy engedjünk meg magunknak.

 

Ár: 15.000 Ft / alkalom

 

A masszázsra előzetes jelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel:

Császár Edina

+36 20 521 5096

edina@otelemmasszazs.hu

otelemmasszazs.hu