MINDENKI MEGÉRDEMLI A MINDENNAPI HIGIÉNIÁT, HISZ MINDEN ÉLET ÉRTÉK!

Segítsünk együtt!

Immár 3 éve a Szülők Háza Alapítvány TegyélJót! programja keretében Nőnapkor több száz higiéniás csomagot gyűjt és juttat el, az állami gondoskodásban élő gyermekek és a nehéz sorsú családok nőtagjai számára.

A higiéniás csomagokon túl idén tisztítószerekkel és babaholmikkal is szeretnék könnyíteni az érintett lányok, anyukák életét, illetve alkalmi / ünnepi ruhákkal csinosabbá varázsolni a fontosabb pillanataikat az életükben.

TegyélJót! Készíts össze egy csomagot és csatlakozz TE is a segítőinkhez!

Az összeállított csomagod kérjük, juttasd el a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány 1116 Budapest Mélykút utca 7. sz. címre postai úton vagy személyesen is átadhatod hétköznap 9 – 17 óráig.
Gyűjtési időszak: 2023.02.24 – 2023.03.09.

A csomagok átadása a TegyélJót! Nőnapi esemény keretein belül történik 2023.03.11-én 11 órától a Szülők Háza Kelenvölgyi Központjában (1116 Budapest, Mélykút utca 7.). Az eseményen gyermekotthonok nagylányai és nevelőnői, nehéz sorsú családok nagylányai, fiatal, nehéz sorsú anyák vehetik majd át a segítő csomagokat.

Az eseményen résztvevők színes programokon vehetnek részt: menstruációs higiéniáról szóló előadáson, Hogyan legyél stílusos! előadáson, tanácsadáson a SilverChic Model jóvoltából, illetve fodrász, sminkes, manikűrös tanácsadáson is a Beauty By Teo szalon közreműködésével.

A program fő támogatója a Pelenka.hu, akik mosószerekkel, öblítőszerekkel és bébiételekkel támogatják a programot.
A pelenka.hu oldaláról minden olyan termék elérhető, amelyre a kampány során szükség lehet, és a náluk történő vásárlásoddal tovább támogatod a TegyélJót! programot: https://www.pelenka.hu/

Amennyiben cégként szeretnéd támogatni a programot, kérlek vedd fel a Szülők Háza Alapítvánnyal a kapcsolatot a tegyeljot@tegyeljot.hu címen vagy a +3670321-5323 telefonszámon.